Želim da primam novosti i obaveštenja

Baldo Mikulić
prof. psihologije, učitelj pevanja (“Škola za otkrivanje glasa” Lahti, Finska) i terapeut pevanjem (“Seminar terapije pjevanjem Werbeck” Bochum, Njemačka)Prof. Mikulić je prateći svoju ljubav prema muzici osnažio prvo sebe lično a onda i kao stručnjaka. Kao dečak osećao je muziku duboko u sebi,  ali zbog svoje stidljivosti nije to delio sa drugima niti se školovao u muzičkoj školi. Kada je upisivao studije psihologije nije znao da Werbeck pevanje uopšte postoji. Znao je da ako želi pratiti svoja interesovanja i studirati nešto poput Werbeck pevanja, mora otići u inostranstvo, za što tada nije imao hrabrosti.

 

Tokom studija psihologije u Zadru doživeo je  ratno iskustvo - najbolju školu koju je ikada imao. Nakon završetka studija odlazi u Finsku, gdje je pet i po godina studirao u “Školi za otkrivanje glasa” u Lahtiju. Poslije završetka studija, nastavio je svoje usavršavanje na  trogodišnjiem Seminaru iz terapije pevanjem Werbeck u Bochumu (Njemačka) i nastavio podučavati pevanje.

 

Od 1997. godine provodi par meseci godišnje u Švajcarskoj gdje nastavlja svoj rad s ljudima s posebnim potrebama, praktikujući pevanje i terapiju pevanjem sa štićenicima centra.

 

Od 2004. radi u Zagrebu i širom Hrvatske a podučava pevanje i  u Sloveniji, Slovačkoj, Republici Češkoj. 

 

www.orpheus.hr

 

email- info@orpheus.hr

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now